Nalazite se u > Novosti

PUTEVIMA FRANKOPANA

PUTEVIMA FRANKOPANA


Projekat Primorsko goranske županije pod nazivom Kulturno-turistička ruta Putovima Frankopana završio je sa svojom prvom investicijskom fazom 1. svibnja 2021. godine. Druga faza projekta ogleda se kroz zajedničku suradnju svih dionika na Ruti. Ti dionici, interpretatori baštine, budući ambasadori Rute su gradovi i općine gdje se nalaze interpretacijski centri. Među njih osam nalazi se Vinodolska općina odnosno Bribir s kulom Turan kao Interpretacijskim centrom kulturno-turističke rute Putovima Frankopana.

 

S ciljem uspostavljanja jasnih smjernica buduće suradnje i rada svih interpretacijskih centara, koji predstavljaju ključne točke Rute održan je prvi radni sastanak interpretatora i edukativna radionica u četvrtak, 10. lipnja 2021. u prostoru nove Multimedijske dvorane u Dvorcu Nova Kraljevica.


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se