Nalazite se u > Novosti

AKCIJA SADNJE CVIJEĆA POVODOM DANA PLANETE ZEMLJE U VINODOLU

AKCIJA SADNJE CVIJEĆA POVODOM DANA PLANETE ZEMLJE U VINODOLU

Volim Vinodol - Dan planete zemlje

 

Turistička zajednica Vinodolske općine i Vinodolska općina podjelu sadnica cvijeća u sklopu akcije Volim Vinodol a povodom obilježavanja Dana planete Zemlje, 22. travnja planirale su upravo za mjesec travanj. Međutim iz svima dobro poznatog razloga coronavirusa i tada strogih epidemioloških mjera u našoj županiji podjela sadnica odgođena je za povoljnije epidemiološke prilike.

 

S obzirom da je došlo do popuštanja epidemioloških mjera nabavka i podjela cvijeća održala se je u srijedu, 5. svibnja. Cvijeće se je u dogovoru s Mjesnim odborima podijelilo po mjestima Vinodolske općine. U Grižanama i Triblju cvijeće su preuzeli članovi Udruge umirovljenika Vinodolske općine, a u Driveniku članovi Mjesnog odbora. Osim po mjestima Vinodolske općine cvijeće se je podijelilo i Dječjem vrtiću Cvrčak i mrav Tribalj i podružnici Bribir te Osnovnim Školama dr. Josipa Pančića u Bribiru i J.J. Klovića u Triblju.

 

Tijekom narednih dana cvijeće će se posaditi na zelenim površinama u centrima sva četiriju mjesta.

 

Članovi mjesnog odbora Bribir, članice Udruge umirovljenika Vinodolske općine i mještanke Bribira u srijedu, 5. svibnja u poslijepodnevnim satima posadili su cvijeće na zelenim površinama u centru Bribira.

 

Zahvaljujem se ovim putem u ime svih sudionika akcije sadnje cvijeća u Bribiru na pohvalama i podršci. Akcijom Volim Vinodol u organizaciji Vinodolske općine i Turističke zajednice Vinodolske općine želi se naš Vinodol oplemeniti, učiniti boljim i ljepšim za život kako nas žitelja Vinodolske općine tako i naših gostiju i posjetitelja. Također u sklopu akcije pokrenute su i druge aktivnosti kao što su čišćenje i uređenje vrela i perila u dolini te održavanje prirodnih atrakcija kao što je Staza kamenih stupi u Grižanama.


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se