Nalazite se u > Novosti

TOUR OF CROATIA 2017.

TOUR OF CROATIA 2017.
 

Biciklistička utrka Tour of Croatia održat će se treću godinu zaredom, od 18. do 23. travnja 2017. godine, kroz šest etapa, na trasi dužoj od 1000 kilometara kroz cijeli teritorij Republike Hrvatske. Ove godine još zahtjevnija utrka ugostit će više od 20 timova, među kojima i one iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke organizacije (UCI).

Tour of Croatia jedan je od najznačajnijih sportskih događaja ove godine u Hrvatskoj te je uz natjecateljsku komponentu, utrka i jedinstveni turistički proizvod u Hrvatskoj jer donosi brojne koristi za promociju prirodnih ljepota, kulturne baštine, gospodarskog potencijala te gradova i regija kroz koje prolazi. Manifestacija je to koja želi postati važan dio ukupne turističke ponude te jedan od glavnih akceleratora za razvoj cikloturističke ponude i dolazak cikloturista te dodatnog unaprjeđenja imidža Hrvatske u svijetu.

Start 4. etape utrke Tour of Croatia će se održati u petak, 21. travnja 2017. u 12:45 sati u Crikvenici. Vinodolska općina (Bribir, Grižane, Tribalj - jezero, Drivenik) prolazna je točka etape Crikvenica-Umaga budući da će utrku prenositi brojni mediji, pozivamo sve zainteresirane da izađu na glavnu prometnicu kroz Vinodolsku općinu i svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj.


U nastavku Vam proslijeđujemo link gdje možete saznati više o samom događanju:

http://www.tourofcroatia.com/etape/etapa-4-crikvenica-umag/10

 TOUR OF CROATIA 2017.
TOUR OF CROATIA 2017.