Nalazite se u > Novosti

IZBOR ZA NAJBOLJE PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE NA KVARNERU - prijave do 25.05.2018. - Novi list

IZBOR ZA NAJBOLJE PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE NA KVARNERU - prijave do 25.05.2018. - Novi list
 

Poštovani,

 

dnevne novine Novi list u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom i Turističkom zajednicom Kvarnera pokrenule su Izbor za najbolje privatne iznajmljivače Kvarnera.

 

Ovom akcijom želi se dati naglasak na kreativnost i kvalitetu ponude obiteljskog smještaja na Kvarneru, a posebno na praćenje suvremenih trendova u specijalizaciji obiteljskog smještaja.

 

Na natječaj za Izbor se mogu prijaviti svi vlasnici soba, apartmana i studio apartmana te kuća za odmor, uz naglasak da će prednost pri prijavi imati nositelji oznake kvalitete Kvarner Family i ostalih podbrendova.

Objekti se mogu prijaviti prema sljedećim kategorijama za koje će se dodjeljivati nagrade: Objekti na lokacijama s izlazom na more, Objekti na lokacijama bez izlaza na more i Objekti u urbanoj jezgri te dodatno prema specifičnoj ponudi koju nude:

Pet Friendly - pružaju uslugu smještaja gostima s kućnim ljubimcima

Bike Friendly - specijalizirani za smještaj cikloturista

Hike Friendly - specijalizirani za smještaj gostiju koji planinare ili pješače

Turizam bez barijera - prilagođenost smještaja gostima s invaliditetom

Family Friendly - specijalizirani za obitelji s djecom

Green & Eco - održivost kapaciteta kroz minimalni štetni utjecaj na okoliš

Bed & Breakfast - nudi se usluga buffet doručka

Wellness - visoka razina usluge i značajna širina ponude u domeni zdravlja i wellnessa

 

Prijave na natječaj su otvorene do 25.05.2018. godine, a dodatne informacije o natječaju kao i link za online prijavu iznajmljivači mogu pronaći na službenim stranicama Novog lista: www.iznajmljivaci.novilist.hr.

 

Pobjednici će biti proglašeni i službeno nagrađeni u sklopu svečane dodjele nagrada početkom prosinca 2018. godine, a tri odabrana finalista iz svake potkategorije predstavljat će se na svim platformama Novog lista (reportaža u tiskanom izdanju, web izdanju te na društvenim mrežama) kao primjer dobre prakse u turizmu u periodu od lipnja do prosinca 2018. godine.