Nalazite se u > Novosti

Oglašavanje iznajmljivača - tvrtka Pointers

Dragi iznajmljivači i svi koji se bave bilo kojom vrstom turističke djelatnosti, ovim putem želim Vas podsjetiti na kampanju #samopozitivno za oporavak hrvatskog turizma gdje tvrtka Pointers pojačano provodi marketinške aktivnosti na domaćem i stranom tržištu. Kampanja je bez obzira na postepeno smirivanje situacije još uvijek aktivna obzirom na sjajne rezultate i rekacije.

Oni koji se žele uključiti to i dalje mogu te će ih tvrtka Pointers bez ikakve naknade izlistati kao davatelje Vouchera na https://pointerstraveldmc.com/pointers-vouchers

Sve marketinške aktivnosti, postavljanje i promociju informacija online odrađuje tvrtka Pointers bez dodatne naknade kao svoj doprinos nastaloj situaciji.

Stoga Vam šaljem i LINK na facebook objavu koju je potrebno podjeliti kako bi nam se subjekti direktno mogli javiti i informirati o kampanji i sudjelovanju u istoj.


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se