Hotel Balatura

Hotel Balatura
 
Izvan gužve turističkih jadranskih centara,  u mirnoj dolini Vinodol,  6 km od Jadranskog mora,  nalazi se ethno hotel "Balatura",  okružen krševitim brdima i šumama. 
Tristo godina staro obiteljsko imanje, kompleks od više kamenih starih kuća,  preuređeno je u udobnu kuću za goste,  pridajući važnost detaljnoj rekonstrukciji povijesne zgrade.

Hotel "Balatura" u Triblju niknuo je na temeljima starog seoskog domaćinstva sastavljenog od četiri povezane kuće. Za njegovu izgradnju i uređenje Gordanu Godecu, vlasniku i investitoru hotela, potporu je pružilo Ministarstvo turizma. Ono je iz programa «Pod stoljetnim krovovima» kojim se stimuliraju pothvati privođenja objekta iz kategorije općeg kulturnog dobra u turističke svrhe, osiguralo povoljna kreditna sredstva. Hotel "Balatura" tako je postao i iskorak u očuvanju graditeljske baštine Vinodola.

Hotel "Balatura" ima 10 dvokrevetnih soba. TV odnosno plazme obješene su na zidovima, ali sakrivene dekorativnim, uokvirenim platnom, što djeluje kao slika na zidu. U sobama je i priključak na internet. Svaka soba ima svoj naziv po primorskim biljkama, u čijim su bojama i detalji i zidovi u njima – lavanda, pelin, maslina, lovor, ružmarin, cibor, limun, kadulja, ljubica i majčina dušica. Sve nabrojane biljke rastu u hotelskim vrtovima.
 
Kontakt
 
Hotel Balatura
Anne-Kathrin & Gordan Godec
Mali Sušik 2
51243 Tribalj
 
Tel: +385 51 455 340
Fax: +385 51 455 344
 
E-mail: info@hotel-balatura.hr
www.hotel-balatura.hr
Hotel Balatura
Hotel Balatura
Hotel Balatura
Hotel Balatura
Hotel Balatura

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se