Nalazite se u > Novosti

FEŠTA OD KILOMETRA


Za vrijeme trajanja već poznate Ružice Vinodola, u Novom Vinodolskom i ove će se  godine održati još jedna manifestacija, nazvana »Feštom od kilometra«. Održat će se 13. kolovoza na Obali Petra Krešimira IV ili tzv. Bribirskoj obali. Štandovi koje gosti mogu obilaziti od 17 sati bit će rasprostranjeni sve do Novog Resorta. Cilj manifestacije je da se ljude približi moru i upozna ih se s dijelom grada koji je manje posjećen od strane turista.

Uzimajući u obzir da je lokacija fešte inače omiljena među Bribircima koji se tamo rado kupaju, grad im je odlučio posvetiti poseban kutak na obali. U Bribirskom domaćem kutku posjetitelji će moći uživati u zvukovima Bibirskih tamburaša, suvenirima te ugostiteljskoj (Caffe bar "Vrba") i bribirskoj gastro ponudi gdje će svi zainteresirani imati priliku kušati autohtonu gastro deliciju bribirski prisnac (OPG "Josip Kršul" iz Bribira i OPG "Šarar" iz Grižana). Ukusne hrane i dobre muzike bit će i na drugim lokacijama duž obale.

Organizator ove manifestacije je Turistička zajednica Grada Novog Vinodolskog, Grad Novi Vinodolski i K.T.D. Ivanj Novi Vinodolski, a suorganizator Turistička zajednica Vinodolske općine koji će manifestaciju organizirati u periodu u kojem se održava i Ružica Vinodola.


 


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se